Welkom

VEELGESTELDE VRAGEN.

Het gebruik van Mijn Financial Services

Hoe log ik in op Mijn Financial Services?

Met uw MINI ID heeft u toegang tot Mijn Financial Services en andere diensten van BMW en Mini. Heeft u nog geen MINI ID? Maak dan eerst een account aan door u te registreren. Na afloop van het registratieproces ontvangt u een melding dat uw activatie succesvol is afgerond. Vanaf dat moment heeft u toegang tot Mijn Financial Services door in te loggen met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord.

Mijn Financial Services werkt niet op mijn desktop / laptop / tablet / mobiel. Hoe los ik dit op?

U heeft alleen toegang tot Mijn Financial Services door gebruik te maken van Safari, Firefox of Chrome.

Hoe kan ik mijn inloggegevens voor Mijn Financial Services wijzigen?

U kunt uw toegangsgegevens voor Mijn Financial Services in het gedeelte Mijn Account op de taakbalk veranderen. Om uw wachtwoord, gebruikers e-mail of gebruikersnaam te veranderen, voert u gewoon uw nieuwe gegevens hier in. Houd er rekening mee dat veranderingen van uw toegangsgegevens voor Mijn Financial Services de gegevens in uw financiële overeenkomst niet veranderen. Als u de gegevens voor uw financiële overeenkomst wilt veranderen, ga dan naar het gedeelte Persoonlijke Gegevens van uw overeenkomst.

Wat gebeurt er als ik niet uitlog bij Mijn Financial Services?

Mijn Financial Services logt u na tien minuten automatisch uit als er geen beweging op de site is.

Ik wil een overeenkomst toevoegen, maar ik heb geen activeringscode op mijn mobiele telefoon ontvangen. Wat kan ik doen?

De authenticatiecode wordt met een SMS naar uw mobiele telefoon gestuurd. Als u het tekstbericht niet ontvangt, klik dan op de knop "authenticatiecode aanvragen". Als u nog steeds geen tekstbericht op uw mobiele telefoon ontvangt, neem dan contact op met het klantenservice, tel. (070) 41 47 510. Houd er rekening mee dat wij een authenticatiecode aan het mobiele nummer sturen dat op uw financiële overeenkomst is geregistreerd. Als uw nummer is veranderd, neem dan contact op met het klantenservice, tel. (070) 41 47 510.